70 217 317

 

 

 

KANDIS dobbeltvinder ved Dansktopprisen 2016

 

Dansktopprisen 2016 blev afviklet ved et stort arrangement i Boxen i Herning her lørdag d. 23. januar 2016.Flere tusinde var mødt op til det flotte arrangement med Familiejounalen som arrangør i samarbejde med DK4.

 

Udover at kåre årets Dansktoptalent - blev der ligeledes uddelt flere flotte Dansktoppriser. Her var KANDIS flot repræsenteret idet de vandt både gruppe-kategorien (foran Fede Finn & Funny Boyz og Neighbours) og årets album med ’Kandis 16’, der slog Lotte Riiholts ’Det’ Lige Mig’ og Bjørn & Okay med ’Fra Den Rigtige Vinkel’.

 

Jørgen de Mylius deltog i juryen og udtaler om KANDIS : Jeg kan godt forstå, at Kandis vandt de to kategorier. Det er det største navn i genren og har været det i ganske mange år. Et band, der som nogen af de få, stadig sælger tusindvis af cd’er og kan samle tusindvis af mennesker, når de er ude at spille. Det kan helt hamle op med de største rockkoncerter. Man drømmer ikke om det, men sådan er det, udtalte Mylius.

 

KANDIS takker de mange fans og alle andre der har bakket dem op igennem hele deres karriere, og til alle som har været medbestemmende om at KANDIS skulle modtage de to flotte statuetter, som det synlige bevis på Årets Dansktopgruppe og Årets Album udgivelse.

 

 

AKTUELT

 

Johnny Hansen er nu CD-aktuel med ny country CD og klar til country turné.

Johnny Hansens kærlighed til countrymusikken er indiskutabel, og den 50-årige sanger og guitarist fortsætter med at udvikle solokarrieren. Nu er han klar med et nyt favorit-album, der følges op af en koncertturné...

Johnny Logan er koncertaktuel i Danmark i hele 2016.

MusikEvent præsenter verdensstjernen Johnny Logan ved en række koncerter og TV-optagelse i Danmark her i 2016...

Ib Grønbech er nu CD-aktuel med Ib Grønbech & Ko - De aller greatest Hits

Oplev Ib Grønbech & Ko når de præsenterer den nye CD ved LIVE-koncerter rundt i Danmark.

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2016