70 217 317

 

 

 

Bryllupsmusik

 

MusikEvent har igennem mange år leveret forskellige former for musik og underholdning til bryllupsfester på hoteller, kroer og forsamlingshuse, samt under private forhold som telt i haven.

 

Det er vigtigt at vi har en god dialog med brudeparret omkring hvad deres fest skal indeholde, hvad de har af ønsker og forventninger til den store dag. Der er mange spørgsmål der skal findes et svar på, og det er her MusikEvent kommer ind i billedet. Med vores ekspertise og erfaring vil vi guide jer frem til den helt rigtige beslutning, så I får det der passer til jer, jeres fest og jeres gæster.

 

Nogle af mulighederne kunne være:

 

En pianist under middagen med efterfølgende band

Pianisten spiller typisk dæmpet filmmusik, evergreens, klassisk musik mv. Bandet der følger efter kan være et kopiband som spiller ex. Tressermusik, 80’er musik, Robbie Williams Jam, Shu-bi-jam mv.

 

En solomusiker eller en duo der underholder både under middagen og efterfølgende til dansen.

Under middagen spilles dæmpet filmmusik, evergreens, klassisk musik mv. Til dansen skrues der op for blandet musik der passer til alle aldersgrupper.

 

Et orkester der underholder både under middagen og efterfølgende til dansen.

Under middagen spilles dæmpet filmmusik, evergreens, klassisk musik mv. Til dansen skrues der op for blandet musik der passer til alle aldersgrupper.

 

Et musikalsk indslag i løbet af dagen/aftenen

En solist der kommer og synger eller spiller i 1 x 30 min. i løbet af aftenen.

 

Et komisk indslag i løbet af aftenen

Det kan være stand up med en kendt eller mindre kendt kunstner i 1 x 30 min.

 

Et mobildiskotek med en dygtig DJ der underholder efter middagen.

 

Mulighederne er mange og har I lyst til at vi skal hjælpe jer, er I velkomne til at kontakte os på 70 217 317

 

 

 

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019