70 217 317

 

 

 

Ester Brohus

 

Ester Brohus, countrymusikkens hjerter dame, udgav sit tiende fulde album Game for the Gamblers i januar 2016. Præcist to år efter, nemlig i januar 2018, er countrymusikeren, Ester Brohus, klar med et nyt album, nemlig Heart of the Country. Allerede nu har Ester Brohus released to singler, nemlig Will You Miss Me i januar 2017 og The Dreamer i november 2017. Begge numre af Ester Brohus kom hurtigt i fast rotation på DR P5.

 

Musikken er fyldt med fortællinger om skæbne og gang efter gang sætter Ester Brohus nye standarder og højder for, hvad det vil sige at være sangskriver i Danmark.

 

På det nye album, som udkommer i januar 2018, reflekterer og genfortæller Ester Brohus hele sit musikalske liv og karriere. Ester Brohus første singlens eftertænksomme tekst bliver lynhurtigt erstattet af nutidens påmindelse af glæden ved at spille musik, det loyale og trofaste publikum og de mange gode mennesker, som Ester Brohus fortæller, at hun har omkring sig: Har man musikken i sit liv, er det givet, at andre skal kunne nyde godt af det. Ester Brohus har en stærk fornemmelse af, det kommer til at vare så længe, hun formår at stå med oprejst pande.

 

Ester Brohus har gang på gang bevist, at hun er en af Danmarks helt store sangskrivere med et utal af nomineringer og modtagne grammys. Senest blev Ester Brohus i 2005 nomineret til en Grammy i kategorien Årets Danske Country album.

 

I sin 30-årige lange musikkarriere, har Ester Brohus fundet stor inspiration til sine sange gennem de mange skæbner, som hun har mødt på sin musikalske vej. Ester Brohus musik strikker en række fortællinger om skæbne sammen i et unikt, specielt og udfordrende musikunivers, hvor hun med fastholdent holder fast i sine rødder og musikalske udtryk, nemlig folkrock og americana country.

 

Pressen kalder Ester Brohus for den kvindelige Johnny Cash, og det er ikke mindst fordi Ester Brohus i adskillige år har optrådt for de indsatte i de danske fængslers åbne og lukkede afdelinger. Ved en tidligere turné valgte Ester Brohus, at tage et mobilt lydstudie med, hvor hun lod fangerne synge med på Whos there.

 

En Ester Brohus koncert er mere end blot en musikoplevelse. Med Ester Brohus får du en levende fortælling fra de mange livekoncerter indenfor murene, fra rejserne til Amerika og fra livet som sangskriver. Det er blandt andet det, som Ester Brohus har med, når hun spiller en koncert med sit trofaste og velspillende band. Ester Brohus har spillet og sunget for publikummer i hele landet - alt lige fra små lokale scener til de helt store festivaler. En koncert med Ester Brohus byder på et bredt udsnit af hendes egne numre, hvor der som sædvanlig er knyttet en lille anekdote til. Der er også plads til Ester Brohus egne favoritter fra store udenlandske artister, gospel-sange og ikke mindst den karakteristiske bluesmusik, som danner rammen for en musikalsk legeplads.

 

Med Ester Brohus er ikke to koncerter ens. Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær´, plejer Ester Brohus at sige. Og netop derfor er en aften med Ester Brohus altid er noget specielt. Ester Brohus udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er – i øjetblikket.

 

Ester Brohus bookes af Musikevent

Ester Brohus

 

PRESSEMEDDELELSE
PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 60 min.

|: Antal optrædne: 4

|: Send forespørgsel på Ester Brohus

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019