70 217 317

 

 

 

Dissing, Dissing, Las & Dissing

 

Nærmest som en legende på den danske musikscene, har Povl Dissing med sønnerne Rasmus og Jonas samt den dygtige guitarist, Las Nissen, dannet et forrygende band. I 2013 udkom de yngre Dissingers Kig Op og Povls 25 Minutter Endnu. Dissing, Dissing, Las & Dissing bookes hos MusikEvent.

 

For nyligt kunne Povl Dissing fejre 50 års jubilæum inden for den danske musikscene. Den rutinerede musikveterans optræden er præget af mange års musikalsk erfaring med adskillige albumudgivelser og optrædener overalt i det danske land. Erfaringen stråler ud af Dissing, Dissing, Las & Dissings performance, og man er ikke i tvivl om, at frontmand, Povl Dissing, stadig brænder for livemusikken og føler sig hjemme både på scenen og med publikum.

 

Musikeren gennem flere generationer får i Dissing, Dissing, Las & Dissing et friskt pust i form af sønnerne Rasmus og Jonas, der er vokset op og lært op i musikkens tegn. Bandet har ydermere selskab af Las Nissen, som med fantastisk timing og sublim musikalitet gør kvartetten til en eminent liveoplevelse. Føl de gamle klassikere fra et liv som musiker til nye hits fra de yngre generationer – en nuanceret, let og lys koncert med Dissing, Dissing, Las & Dissing, hvor der både kan rockes, grines og grædes.

 

Familietrioen Dissing, Dissing & Dissing viste sig første gang på jazzfestivalen i Molde i det norske i 1999 og i det samme år sluttede guitaristen Las Nissen sig til bandet og hermed udvidelsen: Dissing, Dissing, Las & Dissing. Den dygtige guitarist, Las Nissen, har haft sin musikalske opvækst i den nyere grænsesøgende rockgenre og har været guitarist for mange af tidens kendte solister.

 

Dissing, Dissing, Las & Dissing har sammen udgivet albummet, 3, i 2004 og, Hjemløs, i 2007. Hver for sig har de dog udgivet endnu flere albums. Mens far Povl Dissing fortsætter sin solokarriere og har udgivet, Smertefulde Sange, i 2011 og, 25 Minutter Endnu, i 2013, har sønnerne og Las samlet en trio med albums som, Lige Præcis, i 2008, Balladen med Bartof, i 2010 og, Kig op i 2013.

 

Alle i Dissing, Dissing, Las & Dissing er kendt for både intelligente, rockede og kærlige toner og har også stået bag yderligere albumudgivelser i andre bandsammensætninger – med lige så stor samhørighed og præcision. Tilsammen har de ni cd’er bag sig, der også tæller Dissing, Dissing, Von Daler & Dissing fra 1997 og Græsset må Betrædes fra 1999.

 

Jonas og Rasmus Dissing og Las Nissen har ligeledes lavet musik til børne- og voksenbogen, Min Mormors gebis, som de også har turneret med.

 

Dissing, Dissing, Las & Dissing består af:

Povl Dissing, Jonas Dissing, Rasmus Dissing og Las Nissen.

 

Dissing, Dissing, Las & Dissing bookes af Musikevent

Dissing, Dissing, Las & Dissing

 

PRESSEMEDDELELSE
PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 2 x 45 min.

|: Antal optrædne: 4

|: Send forespørgsel på Dissing, Dissing, Las & Dissing

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2018