70 217 317

 

 

 

Jane & Shane

 

Jane & Shane har i nu over 15 år givet koncert på stort set alle danske scener i alt fra klubber, kirker og forsamlingshuse til festivaler og store koncerthuse. En af de helt store oplevelser for Jane & Shane var i 2009 at spille for 30.000 publikummer på de to Ledreborg Slotskoncerter sammen med DRs Underholdningsorkestret. Denne koncert med Jane & Shane er blevet sendt på DR1 og ligeledes sendt og genudsendt på P4. Jane & Shane har givet flere koncerter på Grønland, hvilket også er blandt duoens musikalske højdepunkter.

 

Jane & Shane udgav i november 2010 duoens tredje fællesalbum, Smile, hvilken de indspillede med band – en indspilning dels på livekoncerter og dels live i studiet. Albumudgivelsen blev opfulgt med en turné med det samme band, som de som sædvanlig spiller med. I 2011 turnerede Jane & Shane som duo - Den smilende duo – som en anmelder skrev det.

 

Og Jane & Shane er meget smilende og udstråler en helt speciel varme og glæde, når de går på scenen. Niels Hausgaard har udtrykt følgende: Jane & Shane kan forvandle turmulten til jubelsang og rørende romantik. Dette fine gamle, men yderst vanskelige håndværk kan Jane & Shane til topkarakter.

Jane & Shane spillede i 2013 ni nytårskoncerter med DRs Underholdningsorkester rundt i landet. Samme år turnerede Jane & Shane første gang med John Sheahan fra den legendariske musikgruppe - The Dubliners. Jane fra Jane & Shane har ofte været inviteret til at spille med netop det band både i ind- og udland.

En musikanmelder har udtrykt Jane & Shanes show således: Jane & Shane er livemusik med indbygget hygge. Det er et citat, som Jane & Shane er meget glade for.

 

Men mens Jane & Shanes force uden tvivl er den smittende glæde ved at spille, nærkontakt med publikummet, så er det i allerhøjeste grad Jane & Shanes musik, som tæller. På violin og guitar er Jane & Shane ægte spillemænd og entertainere. Jane & Shanes musikalske rødder er solidt plantet i den skotsk-irske folkemusik, men duoen formår stadig, at bevæge sig alsidigt rundt i mange forskellige genrer. Jane & Shane yder, at fremvise den gode historie og skifte uhindret mellem folkemusik, det klassiske og swing. En stor del af Jane & Shanes musik er egne kompositioner – der dog hurtigt føles som genkendeligt musik!

 

Jane & Shanes allerførste møde med Niels Hausgaard i 2003 førte til liveoptræden på TV i hans show op til flere gange. Et stort og bredt publikum fik hurtigt øje på Jane & Shane - de talentfulde og sprudlende musikanter. Det gav et ekstra skub i ryggen på musikkarrieren, hvor Jane & Shane blandt andet har spillet support for skotske Runrig, TV2, Allan Olsen og Lars Lilholt. Ved flere begivenheder har Jane & Shane også spillet med irske The Dubliners.

 

Selv siger Jane & Shane beskedent, at de er så heldige, at deres hobby er deres arbejde, og at de kan leve af det.

 

Der er dog intet hobbyagtigt over Jane & Shanes koncerter. Tværtimod er professionalisme et nøgleord for denne duo, som har skabt sig en fin karriere i Danmark og samtidigt så småt udforsker nye musikmarkeder som eksempelvis Norge og Tyskland.

 

Efter et års pause fra livescenen, hvor Jane har været på barsel, er Jane & Shane nu tilbage og klar til at indtage musikscenerne i Danmark. Jane & Shane glæder sig meget til at se det trofaste publikum igen og til at præsentere helt nyskrevne sange.

Populariteten hos Jane & Shane er ikke til at tage fejl af. Der er udsolgte spillesteder over hele landet, når Jane & Shane med dygtighed, stort talent og spilleglæde tager publikum med storm. Jane & Shane begejstrer altid publikum!

 

Jane & Shane bookes af Musikevent

Jane & Shane

 

PRESSEMEDDELELSE
PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 45 min.

|: Antal optrædne: 2

|: Send forespørgsel på Jane & Shane

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019