70 217 317

 

 

 

Søs & Kirsten

 

Det hele startede ...

Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt mødte hinanden i 1982 under teaterprøverne på Lærenemme Rita. To år senere lavede de for første gang satire sammen, da de medvirkede i KLIKK på DR TV. I 1985 optrådte de på samme scene i En Skærsommernatsdrøm på Østre Gasværk.

 

Under optagelserne til en ny omgang KLIKK fandt Søs og Kirsten ud af, at de ville lave revy sammen; det første revysamarbejde var i Århus Revyen 1988. I 1990 var de med i TV2s julekalender for voksne: Jul i den gamle trædemølle med Flemming og Berit.

 

Latterens lange arm

Juni 1992 nåede samarbejdet nye højder - det første show med egne tekster, nemlig Latterens Lange Arm I, førte dem til tops med kåring som Årets Revyforfattere ved Revyernes Revy og udnævnelse til Kongelige Majestæts Acteurs i Århus. Latterens Lange Arm tog på turné året efter, og presse og publikum kvitterede med latterbrøl og enighed om, at showet var sommerens største og mest veloplagte lattersucces.

 

I 1995 kom Latterens Lange Arm II – igen med tordnende succes hos såvel anmeldere som publikum. Både Latterens Lange Arm I og II var på landsturné - festlige og forrygende shows med Søs og Kirsten som storleverandører af satire og humor til det danske folk.

 

Live i Kongeriget

Søs og Kirstens show Live i Kongeriget havde premiere 18. september 1998 i Cirkusbygningen. Det var Søs og Kirsten - igen helt fremme på kanten af samfundssatiren - med et utroligt veloplagt show, der i den grad fungerede live. Som altid ramte Søs & Kirsten plet med en tidstypisk, ironisk satire om danskernes vaner og uvaner. Saftigt og kraftigt – men absolut også kærligt.

Alle de elskede figurer: de livskloge forstadshelte Finn & Gunnar, de indkøbsglade Helleruppøller, ølglade Carsten & Helge og naturligvis Moster Elly & Dichael, tog publikum med storm. Latter, jubel og klapsalver var ved at få taget til at lette. Showet blev en kolossal succes. Efter udsolgte huse i Cirkusbygningen turnerede Søs & Kirsten hele efteråret på Fyn og i Jylland, for endelig at runde triumftoget af med endnu en række forestillinger i Cirkusbygningen. Disse sidste shows blev TV-optaget og udkom på video i marts 1999.

 

5 års turnépause

Således skulle der gå ikke mindre end 5 år, før Søs & Kirsten igen tænkte i turnébaner – og hvilke 5 år: Ud over at Søs & Kirsten hver især har arbejdet en del med teater, og rejst landet rundt til firmaer og foreninger med deres lukkede show, har de også arbejdet med nye afsnit af den populære udsendelsesrække Kongeriget til TV2. For hver ny udsendelse - og for hver genudsendelse, for den sags skyld!! - har Søs & Kirsten høstet stadigt større roser og fantastiske seertal for Kongeriget, ligesom flotte salgstal for video- og dvd-udgivelsen af de første ni afsnit ligeledes vidner om Søs & Kirstens store popularitet. Ydermere er bogen om Kongeriget på nuværende tidspunkt udkommet i 3. oplag.

 

At Søs & Kirstens herlige persongalleri nærmest er uudtømmeligt, beviste de endnu engang, da de – som sportsjournalisten Bamse og pressefotografen Ivan – gav TV2 Sporten en hjælpende hånd i forbindelse med dækningen af fodbold VM i sommeren 2002. På satirisk, overrumplende og kærlig vis oplevede vi hidtil skjulte sider af ikke blot Bamse og Ivan, men også af en række danske landsholdsspillere, og de korte, men rammende og hamrende morsomme indslag havde for mange en stor del af æren for at fodbold i juni 2002 blev endnu mere interessant.

 

 

Sidste omgang Kongeriget

I efteråret 2002 udsendtes 5 helt nye, fantastiske afsnit af Kongeriget, der – indtil videre – er de sidste i serien. Til gengæld satte Søs & Kirsten alle sejl til for at gøre la grande finale til et mindeværdigt must for alle såvel nye som gamle Kongerige-fans. Og det lykkedes!

 

 

 

***** SØS OG KIRSTEN ER FORRYGENDE.

Funklende fornyelse. Bragende flot premiere. Søs og Kirsten har lavet et forrygende flot nyt show. Gå ind og se det.

Ekstra Bladet, Poul Høst Madsen

 

***** TO SLEMMER PIR I SJOFEL SUPERFORM

Det lykkes for Søs og Kirsten, der har deres særlige, forvredne kvindehumor. Deres nye show, Med på en kigger«, er forbløffende. Forbløffende sjofelt og forbløffende charmerende. En sjælden, ja, enestående blanding.

De klær os danskere af - langt ind under skindet. De tæppebomber tumpede, selvfede danske typer. Og de gør det med en feminin selvironi og urkraft, som er uden sidestykke.

Søs og Kirsten er, som de synger, to slemmer piger, og deres nye show er det mest sjofle og det sjoveste, der længe er set på en dansk scene.

BT, Birgitte Grue

 

Forvandlingskunstnere af høj klasse, i godt selskab med hinanden - og publikum. … et helstøbt show.

JyllandsPosten, Jørgen Hansen

 

**** Et forrygende show. Det gør ondt på den sjove måde.

Berlingske Tidende, Marius Nørup-Nielsen

 

Så tårekanalerne sprøjter og mellemgulvet kramper af grin. Respekt og tusind tak for to timers talentfuld, tåretrillende tampen løs på os og vores tolerancetærskel.

Herning Folkeblad, Dorte Kolding

 

Søs & Kirsten bookes af Musikevent

Søs & Kirsten

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 40 min.

|: Antal optrædne: 2

|: Send forespørgsel på Søs & Kirsten

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2018