70 217 317

 

 

 

Lasse og Mathilde

 

Den folkekære duo Lasse og Mathilde spænder vidt i dansk musikliv. Lasse og Mathilde er flyttet til Lundeborg, men kun med det formål, at komme videre ud i verden. Lasse & Mathilde er danske helt ind til benet, ja, men de henter en masse inspiration fra hele verden.

 

Duoen Lasse & Mathilde har gennem de seneste årtier givet og stået for høj musikalsk kvalitet og komponeret musik til danske tekster af speciel karakter.

 

De musikalske venner til Lasse Og Mathilde er gennem årene mange fra grundstenen af det danske musikliv og topnavne fra Amerika. Til enhver tid har disse musikvenner nydt rigtig godt af Lasse og Mathildes store gæstfrihed og afsmittende humør.

 

Mathilde Bondos første soloplade, Pigesind, med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner udkom i 1975. Denne soloplade blev starten på duoen, Lasse og Mathilde - både på scenen og i det private. Lasse og Mathilde var med til at åbne koncerten som support for Joan Baez, Bob Dylan og Santana i Parken, Danmark i 1981. Internationale musikalske forbindelser skabte derfra en tæt forbindelse til New Orleans og byens storslåede musikliv. Men Lasse og Mathilde har også skrevet musik til tekster af Poul Henningsen og Piet Hein. Senest har Lasse og Mathilde skrevet musik til tekst af Knud Rasmussen, den danske polarforsker, som er et musikprojekt, som nu udvides til en musical i samarbejde med skuespilleren og forfatteren Flemming Jensen, der som vel bekendt har Grønland gansk nært og kært.

 

Lasse og Mathilde har fået kant og har fundet frem til nye værdier fra et liv på godt og ondt. Kreative kunstnere er altid søgende og på jagt, hvis de vil videre og netop det vil Lasse og Mathilde, som kunstnere.

 

Med tekster til eftertanke, til et befriende grin og et drys af cayennepeber til en lige lovlig kynisk tidsalder.

 

En musikalsk oplevelse med bredde og en stemning, der varmer om hjertet

Hvad får publikum, når de forventningsfyldt tager til koncert med Lasse og Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et velstrikket og herligt mix af ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke. Indimellem et par anekdoter, som løser op med underfundig humor og som skaber en dejlig, god og varm stemning. En koncert med Lasse og Mathilde står på spændvidde, musikalsk opdagelse og voldsom hygge. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn med Lasse og Mathilde.

 

Publikum får en musikalsk oplevelse med humor og godt humør i højsædet fra duoen – Lasse og Mathilde.

 

Lasse og Mathilde bookes af Musikevent

Lasse og Mathilde

 

PRESSEMEDDELELSE
PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 70 min.

|: Antal optrædne: 2

|: Send forespørgsel på Lasse og Mathilde

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019