70 217 317

 

 

 

Carsten Bang

 

Det hele begyndte på et alderdomshjem i Jeberg

Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg. Han er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, det passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin. Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

 

Bonus: Carsten spiller med i de danske spillefilm Anja & Viktor – i medgang og modgang, Regel nr. 1 og Villa Paranoia og var en femtedel af turnéen Fem på Flugt, som turnerede på de danske spillesteder i foråret 2003. Desuden var han fast besætningsmedlem på DR´s satireprogrammer med Jan Gintberg som kaptajn. I 2005 optrådte Carsten Bang på The Fringe Festiva i Edinburgh, som er verdens største comedy festival. Efterfølgende har han optrådt på Comedy Store i London og har brilleret som medvært på DM i indsamling på DR1, til fordel for forældreløse børn i Afrika. I samarbejde med Mick Øgendahl stod han i 2005 desuden for manuskriptet til DR2´s filmmagasinet special: Svinedrengen the movie, som de begge spillede med i. Filmen blev nomineret til en tv-pris.

 

Carsten Bang udvidede sin kunstneriske løbebane i det anmelderroste teaterstykke Gynt på Betty Nansen Teatret i København. Stykket, som spillede for fulde huse, blev til i samarbejde med kollegerne Jonatan Spang og Rune Klan samt rapperne Blæs Bukki fra Bikstok Røgsystem og Geolo G fra Malk de Koijn. Her spillede Carsten sig selv som komiker, men var også en overbevisende aldrende Ibsen og en spændstig Gynt.

 

Har Satan en fætter? spurgte Carsten i sit første solo show og kastede sig bl.a. over tro, overtro og egoismen, der ind i mellem er djævelske problemer, der styrer den daglige orden. Showet blev en kæmpe succes og er også ude på DVD!

 

Carsten var mentor og kommentator for kollegerne i Comedy Fight Club på TV2 Zulu - og sammen med Lasse Rimmer var han i 2007 vært for årets største stand-up show Talegaver for børn 15 års jubilæum, som hele 15.000 mennesker var inde og se.

 

Debuterede i februar 2008 som dramatiker med den anmelderroste forestilling Gud me på BaggårdTeatret i Svendborg. Carsten var i 2009 på tour med sit seneste one man show Bang! Jeg er død, der senere på året udkom på DVD.

Carsten har i 2010 kunnet opleves på tour med Thomas Wivel og Jakob Pettersson i anledning af udgivelsen af DVD´en Det´jo løgn, der indeholder de største og mest mærkværdige momenter fra crazycomedyserien af samme navn, der nærmest fik kultstatus i 90erne.

Fra september 2011 kan Bang opleves i sit nye one man show Plukker kameler, hvor han giver sit bud på, hvordan man tackler uafklarede problemer med andre - og hvordan man accepterer dét, der egentlig strider imod ens idealer og ønsker; Man plukker kameler! Showet anbefales i Børsen; lidt af et pletskud, ligesom det får fire hjerter i Politiken og ord som (Carsten Bang, red.) hører til i superligaen med på vejen.

Carsten Bang kan engageres til at optræde på engelsk!

 

 

 

Carsten Bang bookes af Musikevent

Carsten Bang

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 30 min.

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Carsten Bang

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019