70 217 317

 

 

 

Thomas Wivel

 

Wivel i egen liga

 

Thomas Wivel har stået i spidsen af dansk stand-up i 20 år og er en evig inspiration for alle, der holder af stand-up. Thomas Wivel kan noget med timing og levering, som ingen kan gøre ham efter, og han har energi og en utæmmelig sceneoptræden. Det ser så legende let ud, når han går på scenen, men underkend aldrig det enorme engagement, der driver Thomas Wivel. Han er tændt, hurtig og ualmindelig skarp (var det ikke det, vi skulle skrive, Thomas?). nå ja, og så er han jo også smuk.

 

En dynamisk duo

 

Siden debuten på legendariske Café Din’ s i 1991 har han medvirket i flere tv-programmer bl.a. "Gintberg – men nok om mig", "Stand-up.dk" og "Talegaver til Børn". Thomas er desuden tekstforfatter på "Gintbergs store aften" på TV2 Zulu, og han skrev desuden for det populære underholdningsprogram "9 ud af 10", han har arbejdet i redaktion på Talkshowet Meyerheim og har senest været en af ankermændene bag Nyhedsministeriet på TV2. Med showet "117 ting, vi bør vide om hinanden", skabte han og komikeren Povl Carstensen i 2005 et enestående univers, hvor rammende refleksioner over de to køn og fremragende komik gik op i en højere enhed. Showet blev fulgt op af en anmelderrost bog om emnet, udgivet på Gyldendal. I 2005 udgav Thomas desuden sit stand-up one man show "Med Ryggen mod Muren" på dvd. I 2006 gik Thomas på scenen med Povl Carstensen, Mette Frobenius og Omar Marzouk. De lavede showet "De hellige Køer" og behandlede alvorlige emner som truslen mod ytringsfriheden, religion og terror. Showet mundede ud i bogen "De Hellige Køer", som Thomas forfattede.

 

Forfatteren Wivel

 

Thomas er forfatter til flere bøger. Han er far til fire, og måske derfor skrev han i 2006 børnebogen "Svare Sara" – en omvendt Spørge- Jørgen, hvor forældrene bliver sat på plads. Thomas bidrog desuden sammen med en række andre stand-up-komikere med en godnathistorie til bogen "Til dig fra os". I flere år har han været medforfatter på "Svikmøllen" og skriver nu for "Blæksprutten". Sammen med Povl Carstensen har Thomas blandt andet udgivet "Verdenshistorien før og nu", "Hvordan man overlever sin kones graviditet – En Guide til frustrerede mænd". Han har skrevet den satiriske "Hallo!" og ikke mindst den anmelderroste "Tysk Humor".

I starten af 2009 gik Thomas atter på scenen på Comedy ZOO med sit one man show "Pengene eller Livet", der var indbegrebet af god klassisk stand-up.

Thomas Wivel kan i 2011 opleves på tour rundt i landet med Comedy ZOO On Tour i maj, som medvirkende i Tobias Dybvads og Christian Fuhlendorffs dokumentarserie "Livet i nødsporet" og i et setup med Mette Frobenius kaldet "Fra A til undergang".

 

 

Thomas Wivel bookes af Musikevent

Thomas Wivel

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 30 min.

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Thomas Wivel

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2018