70 217 317

 

 

 

Thomas Hartmann

 

Hård, men aldrig grov

 

Thomas Hartmann er et veletableret navn inden for dansk stand-up. Det er de skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer, der er drivkraften i Thomas’ optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og man skal være vågen for ikke at gå glip af noget. Thomas er et levende bevis på, at man sagtens kan være hård i replikken uden at være grov. De som skulle føle sig ramt af ”de skarpe skud”, er dem, der fortjener det! Thomas’ optræden er præget af professionalisme, og han afpasser altid indhold og levering efter publikum.

 

Han hjalp Dolph

 

Thomas evne til at skrive skarpe og intelligente jokes i mange forskellige stilarter, har gjort ham til en eftertragtet skribent på diverse tv-produktioner. Siden debuten i 1996 har Thomas været en af de mest brugte komikere inden for radio-/tv-branchen. Blandt andet som coach for andre komikere og som manuskriptforfatter på diverse projekter.- ”Langt fra Las Vegas”, DR 2’s julekalender ”Jul på Vesterbro” ligesom han har leveret tekst til “Dolph & Wulff”, “Er du rigtig klog” og “Stand-up.dk”.

Hartmann i hardbox

 

I 2003 udgav han sit første one man show ”Hartmann X” på DVD og i efteråret 2004 udkom ”Farvelagte Frustrationer”, der blev til i samarbejde med kollegaen og vennen Jacob Tingleff. I 2005 var Thomas i Irak sammen med Anders Fjelsted for at optræde for de udstationerede danske soldater. 2006 blev året, hvor one man showet ”Hartmann 3” slog benene væk under publikum landet over. Showet var underholdning i topklasse, og succesen blev fulgt op i 2008 med showet ”Extrospekt.” Begge shows er udkommet på dvd, og er enestående eksempler på Thomas Hartmanns fantastiske evne til at levere gennemtænkt og velformuleret komik. Det demonstrerede han igen i efteråret 2009, da han sammen med vennen og kollegaen Anders Matthesen endnu en gang leverede varen i Bytte Bytte Købmand, der turnerede hele landet rundt for fulde huse og nu er ude på dvd.

 

Thomas Hartmann har adskillige gange deltaget i UNICEF’s velgørenhedsshow “Talegaver til Børn” og var i december 2009 sammen med Christian Fuhlendorff vært for den nye udgave af Comedy Aid.

"Blændende" og ♥♥♥♥♥ i Politiken

 

Thomas Hartmann har netop kunnet opleves rundt på landets mange spillesteder med sit anmelderroste nye show Science Faction, der fik fem hjerter i Politiken samt fire stjerner i både Børsen og JP.

 

Politikens Henrik Palle skrev blandt andet "Thomas Hartmann er blændende" og følger op med superlativer som ”morsomt, veloplagt, begavet, sarkastisk, satirisk og udbytterigt”. Henrik Palle roser også de nye sider, som Thomas Hartmann viser af sig selv – ”Blandt andet betydelige evner som skuespiller” og runder af med karakteren ”…man er flad af grin det meste af tiden”.

 

Thomas er én af landets mest produktive komikere, og har medvirket i Stand-up.dk flere gange end nogen anden.

 

 

Thomas Hartmann bookes af Musikevent

Thomas Hartmann

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 30 min.

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Thomas Hartmann

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019