70 217 317

 

 

 

Mette Frobenius

 

En morsom erhvervsjurist

 

Mette Frobenius er, med sine mere end 10 år i stand-up branchen, en bundsolid garant for et godt grin. Der er ikke mange områder i livet, Mette ikke er i stand til at behandle på overraskende og meget morsom vis. Mette skiller sig i høj grad ud fra andre komikere. Dels er hun erhvervsjurist, fungerende domsmand, politisk aktiv, gift og har to børn, dels er hun kvinde. Den udprægede selvironi er hendes humoristiske udgangspunkt, og kvindens vinkel på tilværelsen kommer altid til udtryk, når Mette indtager scenen. Mette står som lysende eksempel på, at stand-up ikke nødvendigvis behøver at bevæge sig under bæltestedet for at være hylende morsomt.

 

Veloplagt konferencier

 

Mette er en altid veloplagt konferencier, samt en af de eneste komikere, der gerne udvikler specifikt målrettet materiale til netop dit arrangement. Mette har en enestående evne til at sætte sig ind i nye stofområder. Som uddannet erhvervsjurist er hun i stand til at vinkle humor og komik inden for erhvervsbranchen, og hun er derfor meget eftertragtet hos større erhvervskunder og til salgs- og motivationsarrangementer. Alt kan med andre ord lade sig gøre, når Mette Frobenius står ved roret. Både i 2004 og 2005 kunne man opleve Mette i velgørenhedsshowet "Talegaver til Børn". I 2006 tog Mette fat på meget aktuelle emner som ytringsfrihed og religion i showet “De hellige køer”, som blev til sammen med Povl Carstensen og Thomas Wivel. Mette lavede i 2008 showet ” En ordentlig omgang” med Trine Gregorius, og samme år havde hun også premiere på showet ” På kanten af livet” sammen med sin gode ven og kollega Thomas Wivel, om det at runde et skarpt hjørne. De er i fuld gang med at få dette show ned i bogform. Samtidig er Mette også på vej med sin egen bog. Mette er også fast kommentator i bladet Lime, og skribent på netportalen Oestrogen.dk.

 

Politisk Førstehjælp

 

Fra A til Ø på under en time - satirisk indblik i en valgkamp. Hvad er floskler og hvad er fakta? Med vanligt satirisk blik guider den erfarne stand-up komiker og erhvervsjurist Mette Frobenius alle gennem en valgkamp. I disse blok-politiske dage, bliver det efterhånden sværere og sværere at skelne venstre fra højre, ikke bare i folketinget men også i de mange byråd. Alle partier lover - i munden på hinanden - bedst mulige folkeskoler, fantastiske forhold for ældre - og en borgerservice der ikke er til at sætte en finger på. Står kommunalvalget står for døren, bliver borgmesterkæderne pudsede, der er stoledans i døgndrift i kommunernes byrådslokaler, og spørgsmålene er mange: Hvorfor giver Venstre op i de 4 største byer før tid? Er Frank Jensen overhovedet en ægte Københavner? Hvad laver de i Regionsrådene - andet end at skændes om sygehusene? Er der overhovedet nogen der har hørt om "Videncenter for Jordforurening"? og er det rigtigt, at der i 2009 var opstillingsberettigede, der ikke kunne Googles. Med andre ord - en hurtig og effektiv indføring i partier, meninger og holdninger.

Med et utal af eksempler fra den virkelige verdens valgkamp slår hun hårdt ned på varm luft, fedtet valgflæsk og lunken politisk sovs. I en underholdende "Tour de dårlige hjemmesider og kiksede pressefotos" krydret med gode råd, sjove betragtninger, fakta og skarpe valg-analyser, klæder Mette Frobenius alle på til valgboksen ved at skille de værste melboller fra den kommunalpolitiske fiskesuppe. Puds brillerne, tør øjnene og gør klar til afgang. For her kommer et anderledes, satirisk - og ikke mindst underholdende - indlæg, i en valgkamp der ellers synes lidt for...beige. Praktisk: Varighed ca. 45 minutter. Mulighed for spørgsmål/debat bagefter...

 

 

 

Mette Frobenius bookes af Musikevent

Mette Frobenius

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 30 min.

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Mette Frobenius

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2018