70 217 317

 

 

 

Onkel Jes

 

Cd aktuel med 10 fede børnesange & 2 bonus tracks...

 

Så kom det endeligt, debut albummet fra Onkel Jes,

et album med 10 helt nye og friske børnesang skrevet og produceret af Onkel Jes og med nye versioner af de populære sange Postmand Per Sangen og Vrik med numsen som på cd´en er 2 ekstra bonus tracks. I alt 12 forrygende sange lige til børneværelset på en og samme cd.

 

 

Betegnelsen multikunstner er nok ikke helt skudt ved siden af, når det gælder musikeren, sangeren, entertaineren og ikke mindst børneunderholderen Onkel Jes, der siden han var 8 år gammel rent underholdnings mæssigt har bevæget sig rundt i mange forskellige genrer og prøvet kræfter med lidt af hvert.

I 1975 var det som årets disc-jockey der bragte ham rundt i den store verden og hele 17 lande blev det til, siden hen blev det til konferencier, ballonklovn og tryllekunstner på bl.a. flere Spanske solskins øer. I 1981 blev det så til den første pladeindspilning og denne blev fulgt op i 1986 af endnu en, begge var dengang på 7 vinyler og for det voksne publikum. Senere blev det til optrædener i og med forskellige kostumer. Det er også her de fleste børn kender Onkel Jes fra for de sidste 15 år har han fast optrådt sammen med, samt har haft licens i både Danmark og Skandinavien på bl.a. Postmand Per, Bjørnen Paddington, Pixeline, Rasmus Klump og hans venner Skæg og Pingo samt ikke mindst Magnus og Myggen som alle enten været Tv-aktuelle eller stadigt er det på flere af landets Tv-stationer så som DR Tv, TV2, TV3, Cartoon Network mfl.

 

Onkel Jes er som børene siger det ham med de store sko og propel hatten og optræder hvert år mere end 200 gange landet over enten alen eller sammen med de kendte figurere og har enligt i rigtig mange år med vilje holdt sig lidt i baggrunden da han ikke havde noget ønske om at blive genkendt på gaden, men de sidste par år er dette alligevel sket oftere og oftere og dette har resulteret i at han nu tager springet helt og udsender cd´en Onkel Jes - 10 fede børnesange & 2 bonus tracks og ikke nok med at han selv har skrevet og komponeret de 10 fede børnesange selv så har han også selv indspilles alle sangene selv det eneste han har haft hjælp til er koret, og her er det den tidligere grand prix stjerne Gitte Johnsen som har lagt sin kønne stemme.

 

Alle sange på albummet er skrevet og relateret til noget af alt det Onkel Jes fare land og rige rundt og optræder med og han har mindst et eller flere kostumer til hver eneste af alle sangene, dette gør albummet til et noget lidt anderledes album da der f.eks. ikke er en eneste sang om kærester eller kærlighed på det. Spørger man børnene som har hørt cd´en om hvad de syntes svare de mange af dem at det er sjovt med anderledes sange, men som er seje at danse til og som ikke er sunget af børn. En anden ting som de alle svare enstemmigt på er at det er SMS Sangen som er den sejeste sang på cd´en.

 

Vi forventer os rigtigt meget af debut albummet med Onkel Jes, og vi er af den opfattelse, at Onkel Jes er et friske pust som børnemusikken i Danmark har bug for og dette på en charmerende og varm måde, derfor satses der også stort allerede fra udgivelses datoen den 17. oktober 2005 dette bl.a. med en meget stor nationale Tv-kampagne på bl.a. TV2, TV2 Zulu, TV3 og Cartoon Network m.m. lige som Onkel Jes vi tage på en længer promotion tur rundt i hele landet.

 

Onkel Jes bookes af Musikevent

Onkel Jes

 

PRESSEMEDDELELSE
PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden: 1 x 40 min. / 2 x 20 min.

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Onkel Jes

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019