70 217 317

 

 

 

Bibbi & Snif

 

Bibbi og Snif er en varm datter og far countryduo, og Bibbi er, ikke uden grund, tit blevet sammenlignet med countrylegenden Dolly Parton.

 

Det er okay at være anderledes

Når man hører ordet country, falder tankerne for det meste på modne mænd og kvinder med hang til linedance og frynser. Det er i hvert fald ikke billedet af en ung, lyshåret pige, der først popper op på nethinden.

Den forestilling om country har Bibbi ofte måttet slås med, og gennem ungdommen har det da heller ikke været hendes hang til country, der har givet den største street credit i skolegården. Selvom Bibbi har flirtet med andre genrer, er det dog for country, at hendes hjerte banker, og hun har for længe siden accepteret, at det betyder, at nogle mennesker ser hende som anderledes og synes det er lidt underligt.

 

Far og datter på scenen sammen

Bibbis far Snif har i år 40-års jubilæum som musiker og har sammen med sin kone 25 års jubilæum som medarrangør af SCC Country festival i Silkeborg. Bibbi er dermed vokset op med country i ørene og med sine forældre som musikalske sparringspartnere. Det føltes derfor helt naturligt, da far og datter for ti år siden stillede sig på scenen sammen for første gang, og efterfølgende er det blevet til utallige koncerter. Selvom det ikke altid har været nemt at spille med sin far - særligt i teenageårene - gør familien meget ud af at være kollegaer på scenen og en familie derhjemme.

 

Dolly Parton, VM og magiske øjeblikke

Ud over glæden ved at spille musik oplever Bibbi og Snif mangt og meget, når de turnerer rundt i både Danmark og Europa. Eksempelvis er Bibbi flere gange blevet forvekslet med countrystjernen Dolly Parton og er blevet bedt om autografer fra fans, der måske havde fået en lille gibbernakker for meget!

Bibbi og Snif har også prøvet at optræde lige under en storskærm, hvor der blev vist VM i fodbold. Til denne koncert fik de i den grad afprøvet deres evner til at være optimister og fortsætte koncerten, selvom der løbende blev skruet højere og højere op for fodboldkommentatorerne på storskærmen.

 

Tårer i Talent 2010

Efter de mange rosende ord fra de begejstrede dommere i Talent 2010 måtte Bibbi selv fælde adskillige tårer. Det var så fantastisk at få den slags anerkendelse af det, som både Bibbi og ikke mindst Snif har brændt og kæmpet for i så mange år.

Det er en sjov oplevelse for far og datter at øve op til Talent 2010, og Snif på 52 år skal bl.a. for første gang til at øve sig i koreografi. De to countryelskere håber, at en masse danskere vil få øjnene op for, at country ikke kun er Himmelhunden og frynser, og der intet mærkeligt er i at brænde for genren, heller ikke selv om man er ung.

 

Efter gennembrudet i Talent 2010 og udgivelse af CD´en Bibbi & Snif har de virkelig haft travlt rundt omkring i hele landet. I marts 2012 optrådte de ligeledes på Top Charlie med 2 numre, ligesom de i øjeblikket arbejder på en ny CD, som gerne skulle udkomme her i 2012.

 

Bibbi & Snif optræder for det meste med band, men kan også optræde som solister i mindre sammenhænge.

 

 

 

Bibbi & Snif bookes af Musikevent

Bibbi & Snif

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden:

|: Antal optrædne: 2 - 6

|: Send forespørgsel på Bibbi & Snif

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2019