70 217 317

 

 

 

Christian Fuhlendorff

 

Christian Fuhlendorff har på rekordtid slået sit navn fast som en af tidens helt store komikere. Hans indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer - en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt en hudløs ærlighed – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.

I 2007 debuterede han på Comedy ZOO med sit første one man show, der ganske enkelt hed ”Mit første one man show”. Showet blev særdeles godt modtaget af anmelderne:

"Christian Fuhlendorff er en af de mest lovende unge komikere for tiden", 24 Timer.

"En ny dansk komiker af høj klasse", Politiken.

Christian fulgte i 2007 op på sit første solo show ved at medvirke i “Talegaver til børn”s store 15 års jubilæumsshow i Forum og året efter i “Talegaver til børn” 2008. I 2008 indtog Christian også de skrå brædder i forestillingen ”DE ALTERNATIVE – er du sindssyg, hvor er du sindssyg?” på Bellevue Teatret.

I 2009 turnerede han landet rundt med ”De Udvalgte”, der består af Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Anders Fjeldsted og han sluttede året af som medvært på FBIs nye initiativ og publikumsucces “Comedy Aid” som han også deltog i i 2010.

Udover sit engagement på stand-up scenen har Fuhlendorff også markeret sig i radiomediet som en del af P3s “Tjenesten” og ”Freakshowet” på The Voice. På TV har man kunnet opleve Christian Fuhlendorff i TV2 Zulus standup.dk og sammen med Brian Mørk i stand-up showet "Biblen”. I showet gav Fuhlendorff en morsom parafrasering af skabelsesberetningen befolket med både kokainsniffende hvaler, Gud i byggemarked og en uhyre pjattet Adam. Anmeldelsen var ikke til at tage fejl af:

”Christian Fuhlendorff er en ekstremt talentfuld komiker med et plastisk, dansant kropsudtryk, en vidunderlig mimik samt en meget veludviklet fornemmelse for timing og improvisation” – Politiken.

Christian har erobret mange fans med sin sitcom “Kristian” på TV2 Zulu, som han selv var idémand bag, tekstforfatter til og desuden spillede hovedrollen i. Siden har har været på tour med Tobias Dybvad i roadmovie-konceptet "Livet i nødsporet", der kunne opleves som både dokumentarfilm i biografen og som serie på TV2 Zulu.

I efteråret 2012 kan Christian Fuhlendorff opleves rundt i landet med sit næste one man show "Enestående", der handler om de ting han har med i bagagen, og det sted i livet, han er i dag.

På tekstsiden er han desuden medforfatter til børnebogen "Fra os til dig" fra Politikens Forlag, hvor han har skrevet historien ”Mor ved hvor alting er”.

Alt i alt er Christian Fuhlendorff et spændende og komisk bekendtskab, der konstant har mere at byde på.

 

Christian Fuhlendorff bookes af Musikevent

Christian Fuhlendorff

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden:

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Christian Fuhlendorff

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2018