70 217 317

 

 

 

Simon Talbot

 

Simon Talbot behøver ingen videre præsentation.

Tv-programmer som Comedy Fight Club, Hvor fanden er Herning, Bingo Banko, Live fra Bremen og ikke mindst velgørenhedsshowet Comedy Aid 2010 har gjort ham til en af landets mest kendte og eftertragtede komikere.

Og det med rette, for han gør så absolut den danske comedy scene langt sjovere.

 

Simons funny bones er fremavlet af en irsk far og en jysk opvækst – noget som Simon ynder at spinde lange og fuldblods komiske tråde over. Man kan i det hele taget godt forvente en massiv portion selvironi, når Simon indtager scenen. Hans forklaring...? Fordi jeg ligner en 21-årig smartass popdreng, og så er selvironien det eneste våben.

 

Intet er hemmeligt, når det kommer til Simon selv. Han gør gerne grin med alt fra sine for korte akillessener til sit mellemnavn Lemming. Udover ham selv er det skæve observationer af hverdagen, der fylder i Simons shows, men man kan under alle omstændigheder forvente et show, der både har noget for øret og øjet, idet han i høj grad bruger sin fysik til at understrege det verbale. Hans sans for improvisation og kommunikation med publikum er yderst veludviklet, og derfor ligner to shows med Simon aldrig hinanden.

 

Selv synes han, at voldelige mennesker og folk, der ikke reagerer på logik er nemme ofre for latterliggørelse, og hvis du tror, at man bliver lykkelig af at være kendt som hende fra Paradise Hotel, kan du også godt forvente at få et ord med på vejen.

 

Lynkarrieren

Simon fik kort efter sin debut en fjerdeplads til DM i Stand-up 2006 og vandt i maj 2007 Danish Open i Stand-up. Derudover har man kunnet opleve ham i Comedy Fight Club 2, som løb over skærmen i efteråret 2007. En enkelt omgang af Comedy Fight Club var dog ikke nok for Simon, der i foråret 2008 har deltaget i den tredje runde kaldet Comedy Fight

 

Club 3 Udfordringen, hvor de medvirkende komikere på skift har stillet hinanden over for forskellige udfordringer, som de efterfølgende har forfattet et lille comedy-show om. Dette har Simon vist sig at være overordentlig god til – så god, at han den 21. april 2008 vandt finalen. I maj 2008 rejste Simon rundt i landet med FBI Comedy Tour og underholdt på landets spillesteder.

 

Simon debuterede desuden som komikerspiller i Hvor fanden er Herning med Mick Øgendahl og Linda P i 2009 , var i første halvdel af 2010 vært for underholdningssucces Bingo Banko på TV2 sammen med Jacob Wilson og har de sidste sæsoner begejstret hele landet med sine roller i TV2s Live fra Bremen.

 

Simon Talbot præsenterede i efteråret 2011 sit første one man show Damp på en turné rundt i landet, der var totalt udsolgt. Showet fik fire hjerter i Politiken, der samtidig beskrev Simon Talbot som et aldeles unikt, stort talent.

 

 

 

Simon Talbot bookes af Musikevent

Simon Talbot

 

PRESSEFOTO
AUDIO

 

 

|: Optræden:

|: Antal optrædne: 1

|: Send forespørgsel på Simon Talbot

|: Yderligere info:

  

 

 

 

MusikEvent ApS | Åbakkevej 6 | Postbox 97 | DK-7700 Thisted | Denmark | Tlf.: +45 70 217 317 | Fax: +45 96 195 400 | CVR nr.: 20 25 21 46  |  © Boogii 2018