Sam Aherne

Book Sam Aherne hos MusikEvent.

Sam Aherne kommer oprindeligt fra Irland. Hans karriere startede i 1985 i et traditionelt irsk folkemusik orkester Dublin Folk. De blev hurtigt meget populære og turnerede i både Irland og England i nogle år. Herefter kom Sam Arherne med i bandet Mick On The Gate, som udover at være populære i Irland og England også fik et gennembrug i Tyskland på større festivals der. Da bandet blev opløst startede Sam Arherne sin solo karriere i Tyskland, som også bragte ham til Danmark, hvor han nu har været bosiddende i mange år.

Sam Aherne er sanger med akustisk guitar, og stor erfaring. Sam Aherne optræder med et repertoire der tager udgangspunkt i den skotsk / irske folkemusik tradition med et hav af numre, som alle kender indenfor denne genre. Men med sin store erfaring har Sam Arherne også mange andre 60´er og 70 ér numre på repertoiret med bl.a. The Beatles, Sting, Creedence osv. Så det bliver også til en del pop – rock inspirerede sange, hvis publikum ønsker det.

Sam Aherne har efterhånden slået sit navn fast mange steder i Danmark på små og større spillesteder, hvor han bestilles igen og igen. Udover sin solo karriere spiller Sam Aherne også sammen med Fergus McElligott i det populære band Harness.

Instrumenteringen for Sam Aherne er guitar og vokal!

Sam Aherne booking hos MusikEvent. Kontakt os i dag på 70 217 317 og få et uforpligtende tilbud.

Book Sam Aherne

Kunstner

5 + 12 =

Optræden: 3 X 45 min.

Antal optrædne: 1

Kontakt MusikEvent for pressetekst

Hent Sam Aherne pressefoto her

 

 

Kontakt MusikEvent på 70 217 317 

 

MusikEvent

…OPLEVELSEN GØR FORSKELLEN

Kontakt os

MusikEvent ApS

Booking & Management

Åbakkevej 6

7700 Thisted

Tlf. +45 70 217 317

post@musikevent.dk

CVR nr. 20252146

Om MusikEvent

MusikEvent har eksisteret i over 20 år, som et af landets førende underholdningsbureauer.

MusikEvent har formidlet kunstnere til stort set alle typer arrangementer - lige fra den lille intime fest til store koncert arrangementer. Vi sætter en stor ære i, at være reelle og seriøse og derigennem at styrke samarbejdet både med vores kunder og kunstnere.

Følg MusikEvent på de sociale medier

Oplevelsen gør forskellen